Hej Klejs borgere.

Vi vil fra bestyrelsen her informere om status i vandværket. Der er nu endelig kommet gang i etablering af ledningsforbindelsen mellem Rårup og Klejs vandværk. Vi er glade ved endelig at være fysisk i gang. Der er Fra Hedensted Kommune givet dispensation til fortsat at bruge vores eget vand, og dispensationen er forlænget til 1 december 2021. Vi forventer bestemt at være kørende med vand fra Rårup inden den dato, såfremt der ikke opstår uforudsete forhindringer.

Vi vil lægge os i selen for at holde jer forbrugere relevant oplyst og orienteret om hvordan det skrider frem.

Hilsen Bestyrelsen.

Fra De Nationale Geologiske Undersøgelser
for Danmark og Grønland.
www.geus.dk

Grundvand i Danmark
I Danmark bruger vi grundvand til drikkevand, og derfor er det vigtigt, at vi alle passer godt på vores grundvand, og beskytter det mod forurening, således at vi også i fremtiden kan hente rent drikkevand op.

Grundvandet undersøges og kontrolleres løbende, og hvis De ønsker yderligere information og viden om grundvand, kan De læse mere hér.

1 m3 (1.000 Ltr.) vand koster rigtig mange penge - foruden selve vandprisen skal der indregnes vandafledningsafgift og div. afgifter og moms.

bubbles-sparklingHver gang du sparer på vandet, er du med til at sikre rent grundvand i fremtiden. Tænk på det hver gang du tænder for vandhanen - både på badeværelset, i køkkenet og andre steder.

Vandspil er overflødigt forbrug, som ingen har glæde af. Det drejer sig om alt fra dryppende vandhaner til utætte installationer.

De utætte installationer kan dog være svære at opdage, og tit er de også de mest kostspare. Det kan være enorme mængder vand fra selv en lille sprække. Foruden selve udgiften til vandet, så kan der opstå alvorlige skader på bygningen.

Det er der en god ide at holde øje med vandmåleren.

Vi er alle blevet rigtig gode til at spare på vandet, men det er vigtigt fortsat at være opmærksom på sine egne vaner og vandinstallationer. Check jævnligt om der er utætte vandinstallationer på ejendommen.

Turistinforamtion

Copyright © 2023 Klejs borgerforening. Alle rettigheder reserveret.
Joomla! er fri software udgivet under GNU General Public Licensen.