Fra De Nationale Geologiske Undersøgelser
for Danmark og Grønland.
www.geus.dk

Grundvand i Danmark
I Danmark bruger vi grundvand til drikkevand, og derfor er det vigtigt, at vi alle passer godt på vores grundvand, og beskytter det mod forurening, således at vi også i fremtiden kan hente rent drikkevand op.

Grundvandet undersøges og kontrolleres løbende, og hvis De ønsker yderligere information og viden om grundvand, kan De læse mere hér.

1 m3 (1.000 Ltr.) vand koster rigtig mange penge - foruden selve vandprisen skal der indregnes vandafledningsafgift og div. afgifter og moms.

bubbles-sparklingHver gang du sparer på vandet, er du med til at sikre rent grundvand i fremtiden. Tænk på det hver gang du tænder for vandhanen - både på badeværelset, i køkkenet og andre steder.

Vandspil er overflødigt forbrug, som ingen har glæde af. Det drejer sig om alt fra dryppende vandhaner til utætte installationer.

De utætte installationer kan dog være svære at opdage, og tit er de også de mest kostspare. Det kan være enorme mængder vand fra selv en lille sprække. Foruden selve udgiften til vandet, så kan der opstå alvorlige skader på bygningen.

Det er der en god ide at holde øje med vandmåleren.

Vi er alle blevet rigtig gode til at spare på vandet, men det er vigtigt fortsat at være opmærksom på sine egne vaner og vandinstallationer. Check jævnligt om der er utætte vandinstallationer på ejendommen.

Turistinforamtion

Copyright © 2022 Klejs borgerforening. Alle rettigheder reserveret.
Joomla! er fri software udgivet under GNU General Public Licensen.